top of page

My E-Fatura, My E-Arşiv, My E-Defter ve Mikro KEP ile firmanızın uçtan uca tüm çözümleri için hizmet

Mikro Yazılım, e-Mikro hizmetlerin kapısını sizin için araladı. My E-Fatura, My E-Arşiv, My E-Defter ve Mikro KEP ile firmanızın uçtan uca tüm çözümleri için hizmetinizdeyiz.

444 5 305

Mikro, e-fatura çözümüyle her ölçekteki şirketin Maliye Bakanlığı standartlarına %100 uyumlu e-fatura sistemine kısa bir süre içerisinde ve zahmetsizce kavuşmasını sağlıyor

Mikro’nun sunduğu e-fatura çözümüyle Maliye Bakanlığı standartlarına uygun e-fatura sistemine geçiş yapın, seçtiğiniz yöntemle fatura üretmeye, alım ve gönderim işlemlerini gerçekleştirmeye hemen başlayın.

Türk Ticaret Kanunu ve Vergi Usul Kanunu ile bazı şirketler için artık bir zorunluluk haline gelen, ancak faturalama süreçlerini kolaylaştırarak istisnasız tüm şirketlere avantajlar sağlayan e-fatura uygulaması Mikro güvencesiyle sizi bekliyor.


e-DefterElektronik defter (e-defter), şekil hükümlerinden bağımsız olarak vergi usül kanununa ve/veya Türk Ticaret Kanununa göre tutulması zorunlu olan defterlerde yer alması gereken bilgileri kapsayan elektronik kayıtlar bütünüdür. E-defter uygulamasıyla şirketlere ait mali defterlerin, Gelir İdaresi Başkanlığı'nın (GİB) tarafından ortaya konan şartlara göre elektronik ortamda; oluşturulması, kaydedilmesi, değişmezliğinin ve bütünlüğünün garanti altına alınması, depolanması ve gerektiğinde yetkililere ibraz edilmesi sağlanır.1 Sıra No'lu Elektronik Defter Genel Tebliği'nde yer alan şartları taşıyan gerçek ve tüzel kişilerin yararlanabildiği e-defter uygulaması ile Yevmiye Defteri, Yevmiye Defteri Beratı, Defter-i Kebir ve Defter-i Kebir Beratı dosyaları, GİB standartlarına uygun şekilde hazırlanıyor..

E-Arşiv

Elektronik faturaya (e-fatura) geçiş yapmış olan vergi mükelleflerinin, e-fatura kullanmayan vergi mükelleflerine ve vergi mükellefi olmayan kişilere yönelik fatura oluşturma, iletme ve arşivleme süreçleri e-arşiv sistemiyle tamamlanıyor.

Baskı Maliyeti

Kağıt fatura basma gönderme maliyetini tamamen ortadan kaldırır. Zaman TasarrufuFirmaların çok hızlı olması gereken muhasebe süreçlerinde yarattığı zaman tasarrufu sayesinde, işlerinizin aksamamasını sağlar.Düşük Hata Oranı

Firmanızın tüm e-Dönüşüm çözümleri ile entegre edilerek, iş süreçlerinizde hata oranlarını azaltır. Fiziksel Depolama

Fatura arşivleme için kullandığınız dolaplar dolusu klasörler My E-Arşiv ile tarihe karışır. Çevre Dostu Çözüm

Kağıt kullanımını düşürerek, milyonlarca ağacın kesilmesini engeller.


Yakın zamanda gönderilenler
Bizi Takip edin.
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page